Lagom till alla festligheter kan du nu passa på att ta del av vår retinolkampanj – Reparera och ge huden glöd. Finns hos våra återförsäljare nu.
Läs Mer…

Marint Magnesium

Marint Magnesium – Räddningen för dig som har muskelvärk, ledvärk, restless legs. Finns hos din återförsäljare av Pevonia NU!
Läs Mer…

Senzie konferansen 16 november

Självklart möter du oss även här. Vi ställer ut och möter er Lördagen den 16 November 2019 på Clarion Hotel The HUB i Oslo – Norge Senzie Konferansen är öppen för alla. Målgruppen är kosmetisk och dermatologi utbildade sjuksköterskor och de som arbetar inom estetisk hudvård och med toxiner och fillers. Läs mer om varför du skall deltaga: www.senziekonferansen.no Varmt Välkomna att besöka vår monter på Senzie konferensen!
Läs Mer…

Möt oss på hud & kosmetikmässan 2019

Den 5 – 6 september 2019 möter ni oss på  Hud & Kosmetikmässan i Stockholm. Torsdag den 5/9 9-18 och på fredagen 6/9 9-17. I år har vi med alla tre varumärken; Pevonia, Medicalia och EMANI – Vegan cosmetics. Vi har besök av grundaren till Emani Michelle Doan i vår monter. Kom till oss och prata professionell hudvård, vegansk make-up och resultat med Medicalia. Varmt välkomna!
Läs Mer…

Torrborstning

Ingenting får dig att må och se bättre ut än att ge din kropp en riktig omgång med torrborsten var morgon. Ingenting får heller din familj, sambo eller äkta make att må bättre då torrborstning vänder ditt dåliga morgonhumör till ett sprudlande glatt. Det här är en del i din investering för en bättre hälsa. Gör på följande sätt: Införskaffa en torrborste av god kvalitet Om skaftet är avtagbart börja med att ta av borsten från skaftet. Starta med att borsta fotsulan på vänstra benet 6 kraftfulla drag från tår och i riktning mot hälen. Borsta sedan underbenet från fot och upp till knävecket 6 ggr. var noggrann med att täcka in både fram och baksida av benet. Borsta sedan från knä upp till ljumske, även här se till att täcka in hela benet. Repetera på ditt högra ben. Borsta sedan magen i tarmens riktning 6 ggr. Borsta därefter från höftbenet och upp till armhålan 6 ggr på båda sidor. Borsta handflatan och därefter hela armen upp i armhålan. på båda sidor Sätt på handtaget och dra nedifrån ryggslutet upp mot nacke och till nyckelbenet. 6 ggr. De första gångerna du gör din torrborstning kommer det att kännas, du vänjer
Läs Mer…

Save the date!

Vi bjuder nu in till Pevonia kurs i Oslo den 2 – 3 April. Vi har valt att dela upp utbildningen i olika block så att du kan närvara på det du behöver fördjupa dig i. Läs mer under fliken utbildning.
Läs Mer…

Pevonia Kampanj Mars /April 2019

Under Mars och april lägger vi extra fokus på hud med problem med rodnader; rosacea, sensitiv hud, hud med eksem och den riktigt uttorkade huden. Pevonia RS2 serien innehåller ingredienser som är barriärstärkande, lugnande och läkande. Vid köp av RS2 cleansing milk och RS2 crème får du RS2 koncentrat/serum utan kostnad ( värde 975:-) Genom att använda samma serie för hemvård stärker du effekten av de aktiva ingredienserna då de finns med i olika koncentrationer i alla produkterna, detta resulterar i att huden snabbare balanseras och läker. I serien finns även en professionell behandling som kan utföras både som en enstaka behandling eller som en kur på tre behandlingar. Kontakta din Pevonia salong för mer information.
Läs Mer…

Kampanj Medicalia Mars/April 2019

Vårens kampanj för Medicalia finner du hos våra återförsäljare i Sverige & Norge. Vid köp av Medicalia SPF 30 får du Medicalia c serum utan extra kostnad. (värde 650:-) Medicalia Spf 30 ger inte bara skydd mot UVA och UVB ljus utan även mot HEV (Dator, mobiltelefon) och IR ljus, Medicalia C -serum bidrar med fukt och antioxidanter.  
Läs Mer…

MEDI REFINE Lightening cream

Medicalias Lightening cream har en formula som består av 10 olika kinesiska örter som alla har en blekande effekt på bruna pigment, melasma, solfläckar och pigmenterade ärr efter acne. Används endast på natten och appliceras en halvtimma innan läggdags. Medicalias Lightening cream är en av de få pigmneteringscremer som inte innehåller hyperquinone – ett blekande ämne somligt den senaste forskningen visat sig öka hudens mottaglighet att utveckla melanom.  
Läs Mer…